Over ons

Een zonovergoten terras en twee vrienden met ideeën, dromen en durf. Een jaar later krijgt ons denkwerk vaste vorm: 

TîlLuna Party Rentals

Als jonge Mechelse onderneming richten we ons op verhuur van feestmaterialen. Een feest in eigen tuin? Verjaardagsdrink? Een feestje voor de kinderen? Bij ons bent u aan het juiste adres. 

Zelf garanderen wij nette materialen die na elke verhuur nagekeken worden en regelmatig gereinigd worden. Bij TîlLuna Party Rentals kan u rekenen op een correcte service met aandacht voor uw wensen.

Tevens geloven we sterk in het simpel houden van dingen. Onze prijzen zijn dan ook wat ze zijn: duidelijk. Geen gedoe met prijzen die verschillen bij week-, weekend-, of feestdagen. Geen prijzen die beginnen met 'vanaf'. Ook praktisch houden we het graag simpel. U bestelt een tent met verlichting? Wij installeren alles, zonder extra kosten voor verlengsnoeren, verdeelblokken, ... U bestelt een tent? Geen bijkomende kosten voor opstelling en afbreken van tenten.

Geniet in het comfort van uw eigen omgeving van uw feest. Met onze professionele materialen kan u met een gerust hart uw gasten verwelkomen. Tenten, statafels, verwarming, meubilair, verlichting, XL-games, springkasteel … Ontdek op onze webstek alle mogelijkheden en prijzen.

Heeft u specifieke vragen? Niet gevonden wat u zocht? Aarzel dan niet om ons te contacteren

Gemaakt met Mozello - de meest gebruiksvriendelijke websitemaker ter wereld.

 .